Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/teilorbg/public_html/wp-content/plugins/LayerSlider/classes/class.km.autoupdate.v3.php on line 73
Как да изградим собствен стил с рокли и дрехи по поръчка?Модно ателие Tailor – Варна

Как да изградим собствен стил и идентичност с дрехи и рокли по поръчка?

В нашият модерен 21 век – време на интензивно променящи се течения в стила и модата най-важното нещо, на което трябва да останем верни е идентичността. Стотици марки и брандове ни заливат ежедневно със своите идеи и модни предложения – по-добри и не чак толкова…, но ние преди всичко сме личности и като такива сме длъжни да изградим и идентифицираме свой собствен стил, който да ни отличава от другите именно като такива. И тук на “помощ” идват дрехите и роклите ушити и изработени по поръчка. Те са тези, които ни отличават от “множеството”, те са тези, които са съобразени изцяло с нашата фигура, подчертават достойнствата й и в комбинация с добре подбран цвят и модел създават нашият уникален стил.

Това е и акцентът в нашата дейност. Дрехите и роклите, които изработваме са основно ушити по поръчка, по индивидуален проект.

Кои са най-важните условия за реализирането на една висококачествена дреха?

1. Прецизно подбран модел, съобразен с Вашата фигура – дали сте с широки или тесни рамене, с по-тесен или широк ханш, имате ли коремче… – към всяка фигура подхождаме индивидуално. От значение за модела е и дали дрехата се прави за някакъв повод или е ежедневна

2. Добрата кройка, която също правим съобразно Вашите мерки индивидуално за Вас.

3. Правилният подбор на плат е много важно и необходимо условие за крайния резултат. Всяка материя има своите качества, за да “вдъхне” живот на своята дреха. В Модно ателие Tailor ние разполагаме с качествени, основно италиански платове, с които можем да реализираме Вашите идеи.

4. И на последно, но не и по важност място това е качествената изработка. Мотото на нашите услуги е безкомпромисното качество, защото знаем, че то е това, което кара клиентите ни да се връщат отново и отново при нас.

Имаме удоволствието да Ви представим една част от летните рокли и тоалети, които специално изработихме за наши клиентки.

Доверявайки се един на друг ние работим заедно чудесно за тяхната успешна визия.

Рокля – Алиса в страната на чудесата

Създадохме тази рокля по оригиналната идея на наша клиентка, а поводът беше сватба на нейна близка. Роклята трябваше да бъде лека и ефирна, създаваща настроение. Най- интересен е десенът на ноти, който бе нарисуван по поръчка върху белият шифон от който е изработена роклята.

 

Отдолу роклята е с основа от розов сатен, който в горната част е тип бюсие, за да разкрие раменете под шифон. Весели ръкавчета и силно набрана пола, подчертаваща талията.Под полата добавихме няколко пласта розов тюл за обем. Към роклята добавихме и дизайнерски шал с вълна от ноти.

Корсетът – стилен и женствен

В центъра на серията, която направихме за тази дама бе бюстието тип корсет.

Бюстие - корсет по поръчка варна

Дреха, която не излиза от мода и която така изящно подчертава женските извивки… Направихме две рокли – черна-официална от тънък еластичен сатениран памук за удобство на движенията. В бюстието вградихме банели. Полата е обемна с контраплохи при талията.

Роклята в шампанско ушихме от еластичен плътен плат „пунто милано”, отново с банели и модната дължина под коляното. Получи се чудесна клубна рокля.

Корсетът от деним бе следващото ни попадение – стилен и универсален, подходящ за всякакъв вид панталон или слим пола с висока талия. Изработихме го от индиговосин деним, който като цвят е винаги моден, с украсителни шевове в цвят охра и метален цип на гърба.

Летен костюм от бял лен – толкова удобен за летните дни.

Акцентът в този ансамбъл е отново бюстието – корсет, но този път в нежното млечнобяло. Съчетахме го с широк панталон с висока талия и декоративен елемент на колана. Този път материалът беше лен заради специфичната му непринуденост, а белият цвят му придаде присъщата си елегантност и шик.

Рокля с цветя…

Дамата, която се обърна към нас обича цветни мотиви и е почитател на синия цвят. Затова за нея подбрахме флорален десен в тъмносин цвят и ярки цветя -толкова моден за лятото. Моделът съобразихме с изискванията й – “паднало” деколте за обем в горната част, вталена под бюста и леко разкрояваща се долна част на роклята. Изработихме я от еластично, но стегнато вискозно трико. Дължината й е до коляното.

Рокля в ярко оранжево

Изработихме тази рокля по повод на дамата.Идеята за модела беше нейна – искаше рокля с чашки, тънки презрамки и колан под бюста, който да подчертава набраната и широка свободно падаща долна част на роклята. Чашките са двойни, с подплънки. Материалът е фино еластично жарсе.

Детска рокля с цветя

Тази сладка рокличка ушихме за специален случай на момичето. Подбрахме тънък еластичен памук в десен, който да подхожда на излъчването й. Горната част направихме тясна, без ръкави, сложихме черно коланче под бюста и оформихме долната част широка с контраплохи. По този начин подчертахме талията, която още не е оформена в тази детска възраст. Отдолу сложихме пластове тюл за обем.

Comments are closed.